SEO Freelancer med Some ekspertise

Google, Facebook, Instagram, Linkedin etc…

Vil du have nye kunder? Eller måske påvirke dine eksisterende kunder til at købe mere? Facebook er en fantastisk annonceplatform til at opnå begge dele.

Facebook er det mest benyttede sociale medie i Danmark, så din målgruppe er helt sikkert til stede på mediet. Hvis ikke, så kan du også annoncere på Instagram, WhatsApp og andre sociale medier gennem Facebook. På Facebook kan du opsætte databaserede målgrupper, som er meget effektive til både at påvirke dine nuværende kunder og ramme nye potentielle kunder – og det bedste af det hele? Det er 100 % målbart.

Der findes heldigvis også en del du selv kan gøre. Gratis
Eneste omkostning for dig er din tid.

Facebook annonce management

Takket være forbedrede algoritmer er boosting af dine indlæg på Facebook ikke længere nok til at blive set af de rigtige mennesker.

Facebook -annonce er en bedre investering i din tid og dit budget, hvis du vil begynde at se et ROI i dit sociale opsøgende arbejde. Vi har erfaring med at bruge FB -annoncering til sit fulde potentiale, herunder forbedrede målretningsværktøjer og indsigt, så du ikke behøver at spilde ressourcer. For ikke at nævne, du bestemmer, hvor meget du vil investere. Jo mere du lægger i, jo mere får du ud, så vi vil tilbyde ekspertråd om, hvor dit budget vil blive brugt bedst.

Vi kan tilbyde Facebook Annonceadministration uafhængigt samt en del af en større pakke til administration af sociale medier. Kontakt os for mere information og en forpligtelsesfri diskussion.

Social Media Management

Leder du efter en lokal webdesigner? Vi er baseret i Herning, men leverer tjenester til kunder over hele landet! Selvom du finder vores arbejde vidt og bredt, mister vi aldrig kontakten med vores rødder og stræber efter at tilbyde en personlig ‘lokal webdesigner’ oplevelse, uanset hvor du er baseret!

Freelance marketing services

  • Facebook opslag
  • Facebook reklame
  • Instagram opslag
  • Loyalitetskoncept
  • Følger kampagne
  • Salgskampagne
  • Indholdsgrafik
  • Strategirådgivning
  • Årshjul

Some designer

Med mange års erfaring inden for grafisk design, illustration og tekstforfatning har jeg alle evner til at producere fængslende indhold. Fra iøjnefaldende billeder til brugerdefineret infografik laver vi indlæg, der beder om et andet blik. Vi kan også samarbejde med dine egne fotografer, videografer eller animatorer til at bygge indlæg omkring dit eget unikke indhold. Parret med en kopi, der opfordrer brugerne til handling, kan du forvente at se bemærkelsesværdige forbedringer i din sociale medieaktivitet som følge heraf!

Hvis du poster sjældent eller ikke bruger sociale medier til forretningsvækst, kan du være glad for at styre din aktivitet selv. Men hvis du vil forblive opdateret, skal du regelmæssigt poste på flere kanaler og producere almindeligt engagerende, originalt indhold, så kan en social media manager lindre belastningen og frigøre din værdifulde tid. For ikke at nævne, en oplevelse på social media manager vil sandsynligvis give dig resultater hurtigere og mere effektivt og dermed spare dig penge og forbedre dit ROI.

Annoncering på Facebook er lige så dyr som du vælger at lave det, du kan investere så meget eller så lidt som du ønsker. Facebook Annoncestyring vil blive opkrævet på en månedlig konto, som vil blive beregnet ud fra hyppigheden og mængden af indlæg, der kræves. Vi kan tilbyde et præcist tilbud gratis, efter anmodning.

Ja, hvis du ønsker at poste på Instagram, kan vi også administrere dette for dig.

Et boostet indlæg betaler simpelthen for at få flere til at se dit indlæg, uanset om disse mennesker er interesserede i dit tilbud eller ej. Der er meget få kontrol- eller målretningsmuligheder til rådighed og kan ofte være ‘døde penge’. I mellemtiden giver Facebook -reklame dig kontrol og giver dig mulighed for at skræddersy publikummet. Derfor er de personer, der ser din annonce, de personer, der mest sandsynligt vil bruge/købe/drage fordel af den. Således øger interaktionen og skaber ægte interesse, hvilket resulterer i et meget bedre ROI.

Book et møde

Skal du have hjælp

Få et hurtigt og uforpligtende opkald

Vil du ringes op?