Lær mig at kende

SERIØS OG PERSONLIG ASSISTANCE

Mit navn er René Jessen og jeg står bag Pasionel (tidl. SoWhat Marketing). I over 15 år har jeg arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation på mange platforme og medier. Hjemmesider, webshops, kataloger, POS materiale, produkt design, profilbeklædning, logo design, SoMe, annonceringer, plakater, branding identitet og meget mere.

 

Freelancer i Herning

Jeg er udlært mediegrafiker med over 15 års samarbejde med internationale virksomheder som fx. Jacob Jensen Design, Arla, Carlsberg, Nordea, DR og mange flere.

Nok har jeg mit virke som freelance grafisk designer i Herning, men jeg arbejder med kunde over hele landet. Videomøder gør det nemt for dig hurtigt at møde mig ansigt til ansigt, og drøfte ønsker eller lave rettelser.

Hjemmesider

Dit website er en vigtig del af din identitet. Det er oftest der, man først bliver fundet. Det er der, hvor dine produkter og services præsenteres. Det er her, du kan kommunikere og reagere – og udvikle din forretning.

Jeg løser dine opgaver fra idé til færdigt hjemmeside, og kan bruges på timebasis eller løse en opgave til aftalt fast pris.

Webshop

Vi hjælper dig med at få bygget en professionel, moderne og mobilvenlig webshop, som afspejler dit brand og din virksomhedsstrategi, og er optimeret med henblik på øget salg og gode brugeroplevelser.

Har du en idé om, hvordan din webshop skal se ud designmæssigt, tager vi udgangspunkt i denne idé. Vi kan også tage os af al design, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Hos Pasionel tilpasser vi processen til dine behov og ønsker, så du kommer godt i mål.

Sygeforsikring Danmark julewebshop
Grafisk design af kogebøger

Grafik

Som grafiker har jeg +15 års erfaring med logodesign og layout af alle former for tryksager, samt en del erfaring med design og programmering af websites.

Ved at benytte sig af min freelance-løsning, slipper du for udgifter til en fast ansat som eksempelvis kunne være grafisk arbejdsstation, kurser, administration, ferie, sygedage mm. Du betaler altså kun for den tid du har brug for.

Book et møde

Skal du have hjælp

Få et hurtigt og uforpligtende opkald

Vil du ringes op?