Freelance senior grafiker

Seriøs og personlig assistance

Som grafiker har jeg +20 års erfaring med logodesign og layout af alle former for tryksager, samt en del erfaring med design og programmering af websites.
Ved at benytte sig af min freelance-løsning, slipper du for udgifter til en fast ansat som eksempelvis kunne være grafisk arbejdsstation, kurser, administration, ferie, sygedage mm. Du betaler altså kun for den tid du har brug for.

Advanceret

Fotomanipulation

Nogle gange kan det være en fordel at manipulere med et billede, frem for at lave en 3D modelering. Det kan spare jer for både tid og penge, i det ikke er nødvendigt at få lavet tidskrævende 3D modeller af tredjeparts produkter.

Eksklusive

Tryksager

Rygterne om tryksagernes død er stærkt overdrevne.

Tryksager har efter min mening fået en genfødsel i den digitale tidsalder, hvor det ofte handler om at skabe intelligente koblinger mellem de klassiske tryksager og alle de digitale muligheder. Det ser vi i form af QR-koder eller Augmented Reality, hvor trykte kataloger i kombination med apps kan give nye kommunikationsformer.

Tryksager står aldrig alene, men fungerer i et samspil – og fundamentet skal være i orden med valg af rette papirkvaliteter, trykteknikker og forædling.

Enkelt og

Vindende grafik

Visuel kommunikation i sin reneste form.

Logoet skal være relevant, originalt og kunne fungere i mange år. Logoet skal rumme essensen af virksomhedens værdier i et enkelt grafisk udtryk. Det skal også skabe opmærksomhed, synlighed, sympati og troværdighed over for omverdenen.

Kort og godt: At skabe et gennemtænkt logo er ikke for amatører og kræver både strategisk forståelse, indlevelsesevne og mange års grafisk erfaring.

Konkurrence dygtige priser!

Spar penge med et klippekort

Jeg løser dine opgaver fra idé til færdigt tryk, og kan bruges på timebasis eller løse en opgave til aftalt fast pris.

Kontakt mig gerne på mobil 71 90 97 26 eller ved at benytte kontaktformen her på siden, og hør mere om dine muligheder og priser.

 

Klippekort
Er en rigtig god løsning, hvis du skal bruge grafisk assistance løbende, men gerne vil spare lidt i forhold til den normale timepris.

Normal timepris:

650,-

Klippekort gældende i 1 år.

10 timer 5500,-
Svarende til 550,- pr. time
25 timer 12.500,-
Svarende til 500,- pr. time
50 timer 22.500,-
Svarende til 450,- pr. time

Månedsabonnement*

28 timer 10.000,- pr. måned.
Svarende til 357,- pr. time
Priser ex. moms

Når klippekortet bestilles vil fakturering ske umiddelbart efter. Stiger timeprisen vil det ikke få indflydelse på prisen for allerede bestilte timer igennem klippekort.

Klippekortet er gyldigt i 12 måneder efter købsdato.

Abonnementer faktureres forud. Kan opsiges når som helst. Resterende beløb tilbagebetales ikke.

Abonnement tegnes for min 6 måneder. Herefter ingen binding.

Det siger mine kunder

Fortæl mig om jeres næste projekt